Busquem la millor coca de Sant Joan 2021

De fruita, de pinyons, farcides amb crema, massapà, de llardons … la Coca de Sant Joan s’ha convertit en un clàssic imprescindible a Catalunya en aquestes dates.

Aquest any el certamen vol que sigui un reconeixement a la tasca constant que el sector de la forneria i la pastisseria ha realitzat en el darrer any, malgrat la pandemia, lluitant per mantenir vives les tradicions gastronòmiques del país.

El concurs, organitzat per l’agència de màrqueting gastronòmic Sr y Sra Cake, compta amb l’esponsorització principal de Fills de Moretó, productor de farines Premium per a professionals i consumidor final, i també el patrocini de Borges Professional -empresa líder d’olis, fruits secs i mantega vegetal (Agreena) i Barry Callebaut, empresa líder fabricant de xocolata per a professionals de la pastisseria i forneria. Un any més el concurs compta amb el suport del Gremi de Flequers de Barcelona, ​​el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, ​​el Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines, el gremi de forners de Lleida i Associació de Forners i Pastissers de Balears.

La convocatòria s’obre a pastissers i forners sempre que tinguin un punt de venda. La pastisseria o fleca candidata es podrà presentar a qualsevol de les 4 categories del concurs: Tradicional (de fruites confitades i pinyons); de Crema i pinyons, Creativa i de llardons.

Cada pastisseria o fleca es podrà presentar a tantes categories com vulgui.

Com a novetat s’obre un accèsit especial per les coques presentades pels estudiants de les escoles profesionales, destinat a premiar el talent dels futurs forners i pastissers del país.

Les inscripcions estan obertes i s’efectuaran fins al dilluns 17 de maig  omplint el formulari dinscripció. Consulta les bases i

Les coques s’hauran de lliurar a l’Antiga Fábrica Damm de Barcelona (c / Roselló 515) el mateix dijous 20 de maig entre les 9h i les 12h del matí.

La valoració de les coques presentades a concurs tindrà lloc entre les 13h i les 15h i el veredicte es comunicarà el mateix dia.

Aquest any, de nou a causa de la situació restrictiva de concentració de persones, no podrà celebrar-se un acte festiu de lliurament de premis com estava previst.

El jurat estarà compost pels guanyadors de l’edició anterior, professionals de sector i representants de mitjans de comunicació especialitzats en el sector del bakering.

Com a premi, es lliurarà un guardó a la Millor Coca de Sant Joan 2021 per a cada categoria (Tradicional, Crema, Creativa i llardons i la Coca Novell) i un lot de productes dels patrocinadors. Els guanyadors no podran participar com a concursants en l’edició següent i passaran a formar part del Jurat de la propera edició del concurs.

MOLTA SORT A TOTS/ES!

16 respuesta a “Busquem la millor coca de Sant Joan 2021”

  1. Hello there, You’ve done ann excelllent job. I’ll certainoy digg itt and personally
    recommend to myy friends. I amm sure they’ll bee beneited from thiss site.

  2. I used to be recommened this website viia mmy cousin. I’m nnot sure whether thbis publisdh is writtten byy way off him aas nno onee else knhow such particular
    about my trouble. You’re wonderful! Thanks!

  3. Admiring thee time aand energy you put into ykur site andd iin deptyh informaation you provide.

    It’s aweszome to come acrosss a blog every onhe iin a while that isn’t
    the saame unwantred rehashed material. Fantasticc read!
    I’ve bookmarked yyour ste annd I’m including youur RSS
    feeds tto myy Google account.

  4. My brotherr recommended I migt likee thiss web site. He wass totally right.

    Thiss post actuually mde myy day. Yoou cann’t imagine simply how much tjme
    I had spent for this info! Thanks!

  5. Hi there! Thhis aricle culd nnot bee wriotten muhh better!Looing aat this artidle reminjds me off mmy
    prvious roommate! He consttantly kept preaching about
    this. I mot certainly will sewnd this article tto him.

    Fairly certai he wil hwve a great read. Thanks ffor sharing!

  6. Foor nwest information you ave tto go to ssee internnet
    and on intternet I found this site ass a ost excellent webb pae for moist recentt updates.

  7. Heey there! I’ve beeen follkowing your weblog forr a whilee noww andd finally got thhe courage to goo ahead and give you
    a shou oout from Atascocita Tx! Just wanted to mntion keep upp thee greazt work!

  8. Hi! I could havee swordn I’ve viisited thus webb site before bbut aftter lloking aat a feew of thhe artiles I realized
    it’s neew too me. Anyhow, I’m cerainly happy I came across it and
    I’ll be bookmarking it and checking bawck often!

  9. Thanks ffor any other magnifihent article. Where else may anybody get that kind of info
    inn sudh a perfect means of writing? I hage a preentation subsequent week,
    andd I’m onn the searcch for ssuch info.

  10. Write more, thas all I have tto say. Literally, it seems
    ass though youu reied on thee video tto mak yoour point. You clearly know hat youre talking about,
    why throw away youjr intelligence onn just ppsting vieos
    to your weblog when you could be giving uus somethin enligutening to
    read?

  11. Hi there! Qujck question that’s eentirely ooff topic.
    Do you know howw to makoe yur site mobile friendly?
    My blog lopoks weirdd whn browsing fropm my iphone4. I’m trying too find
    a theme oor pluugin that might bbe ablle too
    correct thi problem. If yoou have anny recommendations, pleaase share.
    Withh thanks!

  12. Thak you, I’ve recently been searcxhing for information avout this subjuect foor ages and yours is tthe bewt I have
    casme upon soo far. But, what in regrds too the conclusion? Aree yyou positve aabout the supply?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *