Aquest any el concurs comptarà amb un expert jurat de l’àmbit de la pastisseria, la fleca i els mitjans sectorials que es deplaçarà a l’Antiga Fábrica Estrella Damm per valorar les més de 150 coques de les 5 categories obertes a concurs d’aquest any.
Professionals com l’Anna Bellsolà, l’Eric Otuño, el Jordi Bordas, el Jordi Farrés, la MªCruz Barón de l’escola Andreu Llargués, en Juan Carlos Roche de Fills de Moretó , en Patxi Larrea i el Juli Alvarez entre d’altres valoraran tant l’aspecte visual extern, com la cocció, la olor, esponjositat i mastegabilitat de la massa, el farciment, en cas que n’hi hagi, així com el sabor i textura.

Periodistes i divulgadors gastronómics com el Iker Moran de La Gulateca i 20 minutos, la Carme Maià de la revista Cuina, la Belén Parra de Gastronomistas , en Jaume Cots de Dulcypas i l’Anna Torrents del Què fem aportaran el seu expertise per trobar el millor candidat de cada categoria.
Molta sort a tots els participants i també al jurat perqué de ben segur que el nivell serà alt.
It’s really a nice annd helpful pirce oof info. I’m gkad that
you simkply shared this usefu info with us.
Pleade stay us infrmed like this.Thanks for sharing.
Hi there Dear, aare you actualoly visiiting this site regularly, if so aftter that you will definitely get nixe experience.
Ueful info. Luucky mme I discovered yourr website by accident, aand I’m surprised wwhy ths tsist
oof fqte ddid not took pkace earlier! I bookmarked it.
Greetings! I know tis iis kinda off topic but I
was wojdering which bblog platform are you usinhg forr this
website? I’m getting fed upp of Wordress becase I’ve hhad iesues with
hackers and I’m looking aat ootions for another platform.
I woukd bbe great iff you could poiknt me inn the direction oof a goood platform.
wobderful put up, very informative. I wnder whyy tthe othe experts off thi secor ddo not nderstand this.
Yoou must continue ypur writing. I’m confident, yyou have a greaat readers’ bbase already!